Presenter och presentkort till alla

Här kan du hitta många svar på vanliga frågor.
Frågorna och svaren är uppdelade i olika ämnen.

  • Generella frågor
  • Frågor om betalning och betallösningar
  • Frågor om inlösen av presentkort
  • Tekniska frågor 

Generella frågor:

Fråga: Jag driver ett företag som säljer olika produkter och tjänster och är intresserad av att kunna erbjuda dessa som presentkort på minpresent.se. Hur gör jag för att bli leverantör?

Svar: Här kan man läsa om hur man blir leverantör på minpresent.se. Man kan anmäla sig direkt genom att fylla i ett formulär, så hör vi av oss så snart som möjligt. För större företag och butikkedjor är det bättre att kontakta vår säljavdelning via tel 0176-22 58 00, eller via e-post info@minpresent.se

Frågor om betalning och betallösningar:

Fråga: Är det helt tryggt och säkert att köpa presentkort på minpresent.se?

Svar: Betalning hos minpresent.se sker genom Samport Payment Services som är en av Nordens ledande leverantör av betaltjänster via internet och är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

Vid betalning med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Samport Payment Services där du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen. Vi hanterar aldrig dina kortuppgifter. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du har godkänt vid köpet. Webbplatsen accepterar dessutom endast kort utgivna i Sverige vilket ytterligare höjer säkerheten.

Frågor om inlösen av presentkort:

Fråga: Hur kommer presentkortet att levereras till mottagaren? 

Svar: Presentkortet levereras via e-post eller utskick via brev. Om du väljer det första så kommer mottagaren att få ett e-postmeddelande som innehåller presentkortet. Mottagaren skriver ut det och tar med sig det till butiken eller platsen där det ska gälla. Inlösaren (d v s butiksinnehavaren eller företagaren som har tjänsten) kontrollerar giltigheten av presentkortet och löser in beloppet.
Väljer du utskick via brev så får mottagaren presentkortet vanlig post som man tar med sig till butiken för inlösen av presenten.

Tekniska frågor:

Fråga: Går det att använda minpresent.se i en s k smartphone?

Svar: Webbplatsen är konstruerad för att fungera på alla moderna datorer, och i alla standardiserade webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, Google Chrome m fl). Webbplatsen fungerar också i moderna mobiltelefoner och andra handhållna enheter.

Varukorg meny